Головна Новини Новини компаній “Сумихімпром” запрацював на повну потужність

“Сумихімпром” запрацював на повну потужність

Технологічні лінії об’єднання “Сумихімпром” запрацювали на повну потужність.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на “Голос України“, такі темпи утримуються вже понад два місяці.

Зазначається, що високий попит на вироблену продукцію виклканий проведенням комплексу осінньо-польових робіт та запровадженням санкцій проти російських виробників.

Вперше за багато років “Сумихімпром” повністю завантажило виробничий конвеєр, щомісяця продукуючи майже 38 тис. тонн мінеральних добрив.

Попит на продукцію “сумських хіміків” та інших вітчизняних виробників міндобрив зріс завдяки санкціям, які Україна ввела проти низки російських підприємств.

Зокрема, до чорного списку потрапили “Фосагро”, “Єврохім”, “Уралхім”, “Невинномиський азот”, “Апатит” та інші відомі хімкомпанії сусідньої держави. Заходи у вигляді блокування активів, обмеження торговельних операцій, заборони участі у держзакупівлях та інші запровадили нинішньої весни на трирічний період.


Посухостійкі та імунні сорти рослин, препарати швидкої дії, технології точного живлення та захисту рослин для оптимізації використання добрив і препаратів – найактуальніші проблеми й аспекти розвитку ринку агрохімії та насіння будуть розглянуті під час конференції “Агрохімія та насіння 2018” 14 листопада 2018 року в м. Київ. Не пропустіть!

Перегляди: 0