Головна Новини Новини компаній Синдикат банків хоче стягнути з “Мілкіленд” заставу в 69,4 млн євро

Синдикат банків хоче стягнути з “Мілкіленд” заставу в 69,4 млн євро

Синдикат банків Raiffeisen Bank International AG, UniCredit Bank Austria AG і Raiffeisen Bank звернулися до Господарського суду Києва з позовом до приватного підприємства “Рось”, що входить до групи “Мілкіленд”, про стягнення застави за синдикованим кредитом від вересня 2012 року.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на повідомлення компанії, вона також отримала 12 судових позовів аналогічного характеру від Raiffeisen Bank International AG щодо інших п”яти українських дочірніх компаній Milkiland Group, в тому числі “Агролайт”, “Консалтингова фірма” Прометей”, “Чернігівський молочний завод”, “Аромат” і “Малка-транс”.

Зазанчається, що ці позови були направлені до госпсудів Чернігівській, Дніпропетровській, Хмельницькій та Сумської областей.

За інформацією компанії, загальний обсяг позовних позовів і вимог на стягнення застави становить 69,38 млн євро в еквіваленті.

Довідка. Група компаній “Мілкіленд” – великий виробник молочної продукції на ринку України. Її виробничі потужності в Україні, Росії, Польщі можуть переробляти 1,33 млн тонн молока на рік.

В Україні групі “Мілкіленд” належить 10 заводів, що виробляють широкий асортимент молочної продукції, в тому числі сири, свіжі молочні продукти і масло, які реалізуються під торговими марками “Добряна” і “Коляда”.

Перегляди: 0