Головна Новини Новини компаній “Гудвеллі Україна” планує нарощувати поголів”я свиней

“Гудвеллі Україна” планує нарощувати поголів”я свиней

Компанія “Ґудвеллі планує збільшення поголів’я свиней, незважаючи на складну епізоотичну ситуацію з АЧС в Україні.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на AgroPortal, про це повідомив керівник відділу продажу компанії Сергій Генсецький.

“Наше поголів”я повністю чисте від будь-яких стратегічних захворювань, не маємо жодних проблем. Для цього ми не застосовували жодних додаткових заходів – лише чітке дотримання правил біобезпеки. Цю систему ми постійно вдосконалюємо й інвестуємо в те, щоб унеможливити потрапляння збудників хвороб на нашу територію”, – зазначив він.

За його словами, у компанії племінне поголів”я залишається незмінним – 14 тис. свиноматок. При цьому відгодівельне поголів”я планують збільшити.

“Ми уже почали наповнювати стайні, які проходили реставрацію відповідно до вимог сертифікату Global G.A.P. Цього літа усі наші стайні успішно пройшли цю сертифікацію. Крім того, заплановане збільшення потужності становить додатково 7000 голів, а це дозволить нам вирощувати в рік на 30 тис. голів більше”, – констатує Сергій Генсецький.

При цьому він додав, що наразі середній приріст ваги на відгодівлі становить близько 1 кілограма на добу.

Довідка. “Гудвеллі Україна” (Goodvalley, в минулому “Даноша”) – українська сільськогосподарська компанія, яка належить данській Axzon і була створена в червні 2004 р в с.Копанки недалеко від міста Калуша (Івано-Франківська область). Основна діяльність Групи зосереджена в дочірніх підприємствах Poldanor і Prime Food (Польща), Danosha (Україна) і Dan-Invest (Росія).

Перегляди: 3