Головна Новини Новини компаній “Сварог Вест Груп” повідомив про спробу захоплення свого центрального офісу

“Сварог Вест Груп” повідомив про спробу захоплення свого центрального офісу

Вчора, 15 жовтня, відбулась спроба захоплення Центрального офісу Корпорації “Сварог Вест Груп”, який розташовано у місті Шепетівка Хмельницької області.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, завдяки діям Головного управління Національної поліції України у Хмельницькій області було затримано 30 осіб, які були залучені до спроби захоплення офісу.

Затримання відбулось в порядку статті 208 Кримінального Процесуального Кодексу України. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 206 “Протидія законній господарській діяльності” Кримінального Кодексу України.

Зазначається, що наразі з’ясовуються нанесені збитки та відновлюється інформація з серверів компанії.


Все, що стосується протидії рейдерського захоплення та проведення антирейдерського аудиту, правильне оформлення земельних ділянок: висвітлення найгостріших проблем практикуючих представників юридичних служб агрогосподарств та холдингів, а також – представників провідних юридичних компаній та незалежних експертів відбудеться на Аграрній юридичній конференції-2018 31 жовтня у Києві. Запрошуємо!

Перегляди: 0