Головна Новини Новини компаній “Овостар” змінив юрисдикцію на кіпрську

“Овостар” змінив юрисдикцію на кіпрську

Кіпрський реєстратор компаній 29 листопада зареєстрував компанію Ovostar Union Public Company Limited на Кіпрі.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на biz.censor.net.ua,протягом наступних кількох днів кіпрський реєстратор компаній надасть тимчасовий сертифікат про реєстрацію.

Рада директорів холдингової компанії Агропромгрупи “Овостар Юніон” – Ovostar Union N.V. подав заявку про зміну юрисдикції з голландської на кіпрську 9 листопада.

У холдингу вказували, що відповідна міграція не спричинить наслідків для третіх осіб, так як буде проходити без ліквідації юридичної особи в рамках нормативно врегульованою процедури. Компанія при цьому збереже статус публічної.

Довідка. “Овостар Юніон” – одна з провідних агропромислових компаній України, входить до трійки лідерів виробників курячих яєць. Основні напрямки діяльності: птахівництво (батьківське поголів’я, інкубація, ремонтний молодняк), виробництво курячих яєць, національна дистрибуція (торговельні мережі України, власна фірмова роздрібна мережа), виробництво сухих та рідких яєчних продуктів, виробництво соняшникової олії, додаткові види діяльності (виробництво комбікормів, шроту та паливних брикетів).

Перегляди: 0