Головна Новини Новини компаній “Нібулон” завершує перебудову сліпу суднобудівного заводу

“Нібулон” завершує перебудову сліпу суднобудівного заводу

На суднобудівному підприємстві компанії “Нібулон” завершується перебудова заводського сліпу.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, крім будівництва додаткових підйомно-спускових і стапельних колій, перебудова передбачає подовження на 12 м передаточної гребінки, що дає можливість спускати судна майже вдвічі більшою шириною – 30 м та довжиною 140 м.

На сьогодні полтавська підрядна організація ПП “Владікос” повністю завершила будівництво стапельних колій № 11-16. Майже повністю виконано і засипку основи під монолітні балки підйомно-спускових колій, загальна довжина якої 72 м, 64 м з яких під водою.

Також завершено на підприємстві будівництво підпірних стінок пірсу, у ході чого було використано 800 м металевого шпунта.

Добігають кінця і будівельні роботи з подовження передаточної гребінки, завдяки чому “Нібулон” зможе спускати на воду та обслуговувати судна довжиною не 18 м, як поки є зараз, а 30 м.

Паралельно з реконструкцією сліпу було проведено роботи із заміни рейок на спускових та відкатних доріжках №1-7, а також укладено близько 1,5 тис. м нових рейок і шпал на стапельному майданчику суднобудівно-судноремонтного заводу.

Перегляди: 0