Головна Новини Новини компаній “Терра Тарса” відкрила в Херсонській області завод з виробництва рідких міндобрив

“Терра Тарса” відкрила в Херсонській області завод з виробництва рідких міндобрив

Компанія “Терра Тарса Україна” відкрила в Каховці Херсонської області першу лінію заводу з виробництва рідких мінеральних добрив.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу Херсонської облдержадміністрації, в неї інвестовано понад $1 млн.

Потужність першої черги з виробництва міндобрив складає 60 тис. л/день, (3 млн л/рік), 100 тис. л буферного зберігання. Виробничий процес повністю автоматизований.

Зараз “Терра Тарса Україна” будує другу чергу підприємства, відкриття якої заплановане на наступний рік. Її потужність складе 15 тис. тонн кристалічних добрив на рік.

Довідка. Довідка: ТОВ “ТерраТарса Україна” – компанія зі 100% голландськими інвестиціями (900 тис євро). Засновник – “TerraTarsa B.V.” (Нідерланди).

Товариство є лідером в Україні з постачання хімічно чистих добрив, і провідним постачальником комплексних високотехнологічних рішень для інтенсивного вирощування сільськогосподарських культур як на український ринок, так і на ринки сусідніх країн. Основне виробництво розташоване в Нідерландах. Експорт добрив здійснюється у 74 країни. У 2015 році було прийнято рішення щодо будівництва нового виробництва в Херсонській області.

Перегляди: 0