Головна Новини Новини компаній “Кернел” запустив сервіс для спільних вантажних перевезень

“Кернел” запустив сервіс для спільних вантажних перевезень

Агрохолдинг “Кернел” запустив першу в Україні онлайн-платформу для спільного здійснення залізничних перевезень.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, Transithub стане незамінним інструментом у діяльності як великих трейдерів, так і приватних експедиторів, котрі цінують власні фінансові, трудові та часові ресурси.

“Ідея створити віртуальний хаб для вантажовідправників виникла нещодавно і поки не має аналогів на ринку. Через нові правила залізничних перевезень ми не встигали вчасно здійснювати доставку продукції до порту. Маючи ефективний приклад співпраці з іншими виробниками у вигляді нашої платформи Open Agribusiness, ми вирішили створити подібний портал для здійснення спільних залізничних та автомобільних перевезень”, – зазначає директор з логістики “Кернел” Микола Мірошниченко.

“Завдяки Transithub ми плануємо забезпечити збільшення обігу наших вагонів та значно спростити логістичну складову роботи як нашої компанії, так і інших учасників ринку. Звісно, з допомогою такого способу ми не покриємо 100% наших перевезень. Однак, якщо ця цифра сягне навіть 10%, вважатимемо це хорошим результатом. Впевнений, що функціонал Transithub високо оцінять як трейдерські компанії і приватні експедитори, так і власники елеваторів, з яких відвантажуватиметься продукція”, – коментує керівник відділу забезпечення рухомим складом “Кернел” Михайло Кравченко.

Портал уже функціонує в тестовому режимі. У перспективі “Кернел” планує додати ще кілька функціональних можливостей, зокрема калькулятор тарифів та інтерактивну карта з усіма даними по відвантаженням.

Перегляди: 0