Головна Новини Новини компаній UKRAVIT збільшила потужності заводу в Черкасах

UKRAVIT збільшила потужності заводу в Черкасах

Компанія UKRAVIT розширює свої виробничі потужності та запускає в експлуатацію новий сучасний виробничий корпус “Заводу UKRAVIT” у Черкасах.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, на побудову нового виробничого корпусу пішло близько 1,5 року. Його загальна площа становить понад 1,3 тис. куб. м і включає 6 новітніх цехів, оснащених сучасним обладнанням.

Сьогодні тут у тестовому режимі вже працюють лінії з виробництва суспензій, водних розчинів, порошків, що змочуються, гранул, що розчиняються, та установка з виробництва фунгіцидів в інертному (азотному) середовищі.

За словами директора Володимира Ільченка, запуск нового виробничого корпусу відкриє нові можливості для компанії та її клієнтів.

“Наразі усі процеси налагоджені, установки працюють у тестовому режимі, – відзначає Володимир Ільченко. – У наступному році із запуском корпусу на повну потужність ми плануємо збільшити об’єми виробництва на 1,1 тис. тонн щомісяця в асортименті продукціїі”.

Довідка. UKRAVIT – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить “Фабрика агрохімікатів” (м. Черкаси).

Перегляди: 1