Головна Новини Новини компаній Херсонський машинобудівний завод почав виробляти трактори з китайських комплектуючих

Херсонський машинобудівний завод почав виробляти трактори з китайських комплектуючих

Херсонський машинобудівний завод налагодив збирання тракторів з комплектуючих китайської компанії First Tractor.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на “Голос України”, трактор має невеликі габарити, але водночас досить потужний двигун, він економічний і адаптований під велику кількість допоміжного обладнання.

Зазначається, що такі характеристики дають змогу застосовувати його для виконання широкого спектру робіт – як навантажувач, екскаватор, бульдозер тощо.

Наразі Херсонський машинобудівний завод ще не знає, скільки тракторів вироблятиме на місяць, оскільки обсяг залежатиме усе від попиту.

Довідка. Херсонський машинобудівний завод – єдиний в країні завод, що спеціалізується на виробництві складної сільськогосподарської техніки, зі 125-тирічною історією. Підприємство надійно закріпилося на ринку як виробник техніки (комбайни, жатки, сівалки, обприскувачі, дощувальна техніка), який успішно поєднує сучасні технології. У 2017 році Херсонський машинобудівний завод запустив виробництво нового зернозбирального комбайна Skif 280 Superior. Такий комбайн має ряд істотних переваг перед попередніми версіями. Херсонський завод планує виготовляти по 10 машин на місяць.

Перегляди: 0