Головна Новини Новини компаній IBI-Rating підтвердило кредитний рейтинг “СК-Агро”

IBI-Rating підтвердило кредитний рейтинг “СК-Агро”

IBI-Rating підтвердило довгострокові кредитні рейтинги компаній “СК-Агро” і його процентних облігацій серії С на рівні uaBBB +, прогноз “стабільний”.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу рейтингового агентства, процентні облігації серії С (250 млн грн) з погашенням в 2019 р випущені для фінансування посівної компанії та збору врожаю, придбання засобів захисту рослин, насіння, мінеральних добрив, паливно-мастильних матеріалів, батьківських форм насіннєвого матеріалу.

Випуск облігацій забезпечений порукою компанії групи “Агротрейд” – AGT Capital Management Limited (Кіпр), що є вагомим позитивним фактором, який підтримує рівень кредитного рейтингу облігацій.

Чистий дохід “СК-Агро” за січень-вересень 2018 року склав 184 млн грн, що в 2,2 раза більше, ніж за аналогічний період попереднього року. Чистий прибуток склав 24,68 млн грн проти 6,6 млн грн за аналогічний період попереднього року. Поліпшення фінансових результатів при одночасному зменшенні обсягу чистого боргу зумовили зниження рівня боргового навантаження емітента.

Довідка. ТОВ “СК-Агро” входить до складу групи “Агротрейд” і працює на вітчизняному ринку з 2006 року. Група є вертикально інтегрованим холдингом завершеного агропромислового циклу – виробництво, переробка, зберігання та торгівля сільськогосподарською продукцією.

Перегляди: 0