Головна Новини Новини компаній Комбікормовий завод “Укрлендфармінгу” отримав сертифікат НАССР

Комбікормовий завод “Укрлендфармінгу” отримав сертифікат НАССР

Комбікормовий завод агропідприємства “Весна 21” отримав сертифікат НАССР, який гарантує виробництво безпечних кормів для курей-несучок.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, підприємство поставляє корми високої якості на основні птахофабрики агрохолдингу “Авангард”, що входить до групи компаній “Укрлендфармінг”.

НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point) – це міжнародна система аналізу ризиків, небезпечних факторів і контролю критичних точок на виробництві, що особливо важливо при виробництві харчових продуктів.

В рамках цього проаналізовано весь ланцюжок виробництва курячих яєць на підприємстві “Весна 21” – від виробництва кормів до їх поставки на птахофабрики і згодовування птиці.

Довідка. Компанія Ukrlandfarming була заснована в 2007 році Олегом Бахматюком і є публічною компанією з обмеженою відповідальністю, зареєстрована на Кіпрі. У 2011 році після об’єднання активів компаній “Райз”, “Дакор Агро Холдинг”, “Робуста-Агро-Інвест” і “Авангард” група компаній UkrLandFarming стала найбільшим вертикально інтегрованим агрохолдингом України.


Зазначимо, що 22 березня 2019 року компанія “ПроАгро Груп” проведе IV Конференцію “Комбікорми. Ефективне тваринництво”, яка об’єднає найбільших українських виробників і споживачів комбікормів з метою обговорення актуальних проблем галузі та шляхів їх вирішення.

Перегляди: 0