Головна Новини Новини компаній Aurum Group планує втричі збільшити виробництво вантажних вагонів

Aurum Group планує втричі збільшити виробництво вантажних вагонів

Aurum Group у 2019 році на базі ТОВ “Дизельний завод” планує втричі збільшити виробництво вантажних вагонів і наростити власний парк піввагонів на 300 одиниць.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, про це повідомила Альона Лебедєва, засновниця Aurum Group.

“У 2019 році ми продовжимо інвестувати в збільшення власного парку піввагонів, а також, розвиваючи власні виробничі потужності, плануємо нарощувати випуск піввагонів і хоперів-зерновозів для потреб ринку”, -зазначила Альона Лебедєва.

За її словами, в збільшення власного парку вантажних вагонів група планує інвестувати як власні кошти, так і банківське фінансування.

“На сьогоднішній день ми підписали ряд договорів лізингу з Першим українським міжнародним банком (ПУМБ), відповідно до умов яких, плануємо побудувати 75 вагонів, із них 40 вагонів на базі “Дизельного заводу” вже готові”, – уточнила Лебедєва.

Нагадаємо, станом на 1 лютого 2019 року, власний парк піввагонів Aurum Group складає 522 одиниці.

Довідка. Aurum Group – українська багатопрофільна промислово-інвестиційна група. Ключовими напрямками діяльності є: машинобудування, залізничні вантажні перевезення, промислове насособудування, хімічна промисловість, інвестиції в нерухомість та аграрний сектор.

Перегляди: 1