Головна Новини Новини компаній Завжди поряд з клієнтом: UKRAVIT провела навчальні семінари для аграріїв України

Завжди поряд з клієнтом: UKRAVIT провела навчальні семінари для аграріїв України

Кожен новий сільськогосподарський сезон унікальний. Особливо для України, у складі якої декілька ґрунтово-кліматичних зон. Тож обираючи системи захисту й підживлення для своїх посівів, аграрій хоче бути певен, що вони пасуватимуть саме до його географії та спрацюють на його полях.

Тому 20 семінарів, які компанія “UKRAVIT” провела по всій Україні, стали їм у пригоді для розуміння, чого чекати у 2019 році, та як більш ефективно та економічно вигідно впроваджувати сучасні технології захисту та живлення рослин. Тим паче, за 20 років роботи з українським виробником фахівці компанії досконало вивчили особливості кожного регіону й тонкощі вирощування в ньому різних культур.

“Завжди більше можливостей” – це комплексний формат співпраці, який пропонує своїм клієнтам “UKRAVIT”, як провідний та єдиний український R&D виробник ЗЗР і мікродобрив. На це працює багаторічний досвід виробництва, унікальні формуляції препаратів, широкий агробіологічний сервіс “Інституту здоров’я рослин”, унікальні фінансові інструменти, програма з повернення використаної тари та багато іншого. А головне – індивідуальний підхід до кожного клієнта, який забезпечує максимальну ефективність співпраці. Від молекули до технології, від зернини до врожаю, від кредитування первинних потреб до тривалих партнерських відносин – ось що пропонує “UKRAVIT”, прагнучи зробити працю аграрія продуктивною, а співробітництво – комфортним.

Підготовку до посівної фахівці “UKRAVIT” рекомендували розпочинати з дослідження ресурсів господарства, оскільки вони із року в рік можуть, у силу різних причин, змінюватись. Тільки так можна дізнатися про їхні сильні й слабкі сторони і максимально ефективно використати потенціал своєї землі, води, ЗЗР і добрив.

Аби впевнитися в якості агробіологічного сервісу “Інституту здоров’я рослин”, кожен учасник отримав сертифікат на безкоштовне дослідження води або вмісту діючої речовини у пестициді, а також 20% знижку протягом 2019 року на визначення агрохімічних показників ґрунту у своєму господарстві. Тож у цьому сезоні вони працюватимуть зі своїми ресурсами цілеспрямовано, що дозволить відчутно знизити виробничі витрати і одночасно – забезпечити поля усім необхідним.

Для контролю найпоширеніших шкідників, бур’янів і хвороб культур, від яких господарства потерпали упродовж останніх сезонів, компанія презентувала ряд продуктових новинок – протруйники Баріон, Каріоліс, Рестлер та Екзор, гербіциди Кайліс і Галант, інсектициди Венон і Колібріс і фунгіциди Інферно та Захисник Екстра. Кожен препарат розроблений з огляду на потреби аграрія, еволюцію резистентності шкідників і кліматичних змін, які відбуваються в Україні упродовж кількох останніх сезонів.

Якщо ж із коштами на придбання ЗЗР і мікродобрив скрутно – не біда: адже “UKRAVIT” – це завжди більше можливостей. Тому для своїх клієнтів компанія спільно з “ОТР Bank” запропонувала унікальну фінансову програму “UKRAVIT Finance”. До вже відомих умов, якими аграрії охоче користувалися минулого сезону, тепер додався знижений “поріг входу” для господарств – від 200 га і можливість отримати позику до 3 млн грн без жодної застави. Умови участі будуть переглядатися й надалі, в бік ще більшої лояльності до клієнта, пообіцяли в “UKRAVIT”. Тож малі та середні господарства можуть більше не турбуватися про свою забезпеченість ЗЗР і мікродобривами.

Особливу зацікавленість аграріїв викликали супутниковий моніторинг полів і моніторинг з допомогою безпілотників. Адже саме вчасне виявлення захворювань, збільшення популяції шкідників чи бур’янів може врятувати врожай. Тому компанія вже давно відслідковувала світові тенденції цього напрямку і в цьому році починає активне впровадження цих послуг для своїх клієнтів. Крім того, до пакету послуг входить ще й прогноз погодних умов, зроблений за допомогою супутникових даних, та багато іншого.

Головне в роботі, вважають в “UKRAVIT”, – комфорт клієнта. І фахівці компанії не втомлюються працювати над створенням умов для його забезпечення.

Перегляди: 1