Головна Новини Новини компаній “Нібулон” у 2018/19 МР перевіз водним шляхами 3,5 млн тонн вантажів

“Нібулон” у 2018/19 МР перевіз водним шляхами 3,5 млн тонн вантажів

Судноплавна компанія “Нібулон” за підсумками 2018/19 маркетингового року перевезла внутрішніми водним шляхами понад 3,5 млн тонн різноманітних вантажів.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, обсяг перевезень флотом компанії порівняно з попереднім маркетинговим роком зріс на 40 %.

Загалом за час діяльності судноплавної компанії “Нібулон” з 2009 року станом на 1 липня 2019 року внутрішніми водними шляхами України транспортовано 14,9 млн тонн вантажів, а отже, розвантажено автошляхи на майже 621 тис. вантажівок.

Серед вантажів, які на сьогодні активно перевозяться сучасним флотом компанії: зерно, метал, вугілля, добрива, будівельні матеріали, херсонські кавуни та дині, а також великогабаритні вантажі.

“Незважаючи на надмірне та необґрунтоване податкове навантаження на внутрішній водний транспорт, чого немає в жодній країні світу і що робить цей вид транспорту неконкурентним відносно інших видів транспорту (залізничного та автомобільного), компанія “Нібулон” продовжує щорічно збільшувати обсяги перевезень вантажів внутрішніми водними шляхами”, – зауважили в компанії.

Перегляди: 0