Головна Новини Новини компаній KSG Agro реструктуризував кредит перед німецьким Landesbank

KSG Agro реструктуризував кредит перед німецьким Landesbank

Агрохолдинг KSG Agro уклав угоду про реструктуризацію кредитної заборгованості за договором від 29 жовтня 2012 року перед німецьким банком Landesbank Baden-Wuerttemberg (LBBW).

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на повідомлення компанії, за кредитним договором отримано 11,5 млн євро, а залишок боргу становить 8,3 млн євро. У результаті до погашення агрохолдингом підлягає 33% заборгованості, що становить 3,2 млн євро.

Кредитні кошти LBBW залучалися агрохолдингом з метою придбання обладнання виробництва німецької компанії Big Dutchman для свинокомплексу в с.Ніва Трудова (Апостолівський район, Дніпропетровська область), що належить “Рантьє”, який входить до складу KSG Agro.

“Німецький банк LBBW став черговим міжнародним кредитором, який пішов назустріч нашому агрохолдингу, дозволивши погасити борг з високим – майже 70% дисконтом. Для нас успішна реструктуризація означає вивільнення оборотних коштів, які будуть спрямовані на розвиток існуючих та старт нових проектів в сфері рослинництва і свинарства. У нинішньому році врегулювання питань кредитної заборгованості залишатиметься в числі наших стратегічних пріоритетів”, – прокоментував голова ради директорів агрохолдингу KSG Agro Сергій Касьянов.

Перегляди: 1