Головна Новини Новини компаній KSG Agro у вересні збільшив обсяг продажів свинини на 10%

KSG Agro у вересні збільшив обсяг продажів свинини на 10%

Агрохолдинг KSG Agro за підсумками вересня збільшив обсяг продажів свинини на 10% – до 786,9 тонн.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, вона бачить серйозні перспективи в збільшенні своєї частки на ринку свинини.

“Український споживач зацікавлений в споживанні якісної свинини, її обсяги на ринку не задовольняють існуючий попит, тому можемо говорити про поступове збільшення обсягів продажів”, – зауважив голова Ради Директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

За його словами, на даний час проект розвитку свинокомплексу реалізований на 50% і має близько 60 тис. поголів’я свиней одноразового утримання та 4,5 тис. свиноматок.

“За проектом у нас повинно бути 8,6 тис., і ми будемо робити все, щоб продовжувати далі розвивати проект і нарощувати кількість свиноматок, поголів’я і, відповідно, обсяги продажів”, – підкреслив Касьянов.

Довідка. KSG Agro – один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської бізнес-асоціації (EBA).

Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини. Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує нову стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проекти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво.

Перегляди: 0