Головна Новини Новини компаній “Нібулон” збільшує потужності зі зберігання зерна на філії “Вознесенська”

“Нібулон” збільшує потужності зі зберігання зерна на філії “Вознесенська”

Компанія “Нібулон” збільшує потужності зі зберігання сільгосппродукції філії “Вознесенська” (Миколаївська область) майже на 22 тис. тонн.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, зараз на підприємстві триває будівництво додаткових зерносховищ з галереями, естакадами та допоміжними спорудами.

Основними будівельними об’єктами, передбаченими проєктом, є три зерносховища ємністю по 7,3 тис. тонн кожне (близько 22 тис. тонн), завантажувальна естакада з ланцюговими транспортерами, підземна розвантажувальна транспортна галерея із стрічковими транспортерами, система аспірації з повітроводами та пилоочисним устаткуванням і системи дощової каналізації в складі дощоприймачів та каналізаційних мереж.

Додаткові ємності підприємства матимуть річну потужність з перевантаження зернових вантажів 64,5 тис. тонн. Після введення їх в експлуатацію загальна ємність складського зберігання філії становитиме близько 98 тис. тонн, а річний обсяг перевантажень збільшиться до 300 тис. тонн.

Довідка. “Нібулон” є одним з найбільших українських сільгосптоваровиробників, інвестором і експортером. Підприємство має 44 виробничих підрозділи в 12 областях України, власний суднобудівний-судноремонтний завод і сучасний вантажний флот.

Перегляди: 0