Головна Новини Новини компаній Упродовж 2018-2019 років A’spik Group реалізував 58 тис. тонн цукру

Упродовж 2018-2019 років A’spik Group реалізував 58 тис. тонн цукру

Упродовж 2018-2019 років компанія A’spik Group реалізувала майже 58 тис. тонн цукру.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, з цього обсягу 31 тис. т,онн виробив завод “Статянтинівцукор”, 26 тис. тонн – Шепетівський цукровий комбінат.

У компанії інформують, що головними покупцями цукру A’spik Group є компанії з Хмельниччини, Центральної та Західної України.

“Одним із головних завдань нашої компанії є виробництво цукру найвищого європейського ґатунку, аби українці споживали лише якісну продукцію. Саме для цього ми щороку модернізуємо наші виробництва. Зокрема, Старокостянтинівський цукровий завод щорічно проходить міжнародний аудит на відповідність вимогам системи FSSC22000 v4.1. Ця сертифікація гарантує споживачам отримання продукції флагманської якості – повністю безпечного для власного здоров’я цукру, вільного від будь-яких шкідливих домішок, що можуть викликати негативні наслідки для організму на кшталт алергічних реакцій. Більше того, схема FSSC22000 є “вхідним квитком” для нас до найбільших і найпопулярніших міжнародних торгових мереж. Водночас Шепетівський цукровий комбінат впровадив міжнародну систему менеджменту безпечності харчових продуктів ISO 22000″, – зазначив заступник директора A’spik Group з економічних питань Дмитро Панчук.

За його словами, також компанія експортує цукор до Іспанії, Румунії, Литви, Таджикистану, Узбекистану, Болгарії та Шрі-Ланки.

Перегляди: 1