Головна Новини Новини компаній На Київщині запрацював новий пункт навантаження зерна

На Київщині запрацював новий пункт навантаження зерна

Баришівська зернова компанія Grain Alliance відкрила новий пункт навантаження зерна у м. Яготин на Київщині. За кілька місяців об’єкт збудували практично “з нуля” і проклали до нього нову гілку залізничної колії.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на agrotimes.ua.

Пункт складається з точки приймання зерна з автомобільного транспорту і точки навантаження у вагони. Також тут є пультова, лабораторія, складське приміщення і два силоси на більш ніж 1 тис. тонн одночасного зберігання.

“Раніше ми навантажували вагони зерном за допомогою мобільного перевантажувального бункера “Ковчег”. Новий пункт дав змогу пришвидшити відвантаження збіжжя у хопер з 1 год. 40 хвилин до 40 хвилин. Тож збільшилась виробнича потужність відділення “Агросвіт” Баришівської зернової компанії. На об’єкті вже мали досвід навантаження вагонів. Найближчим часом плануємо маршрутні відправки”, – зазначив інженер відділення “Агросвіт” Баришівської зернової компанії Віктор Краснюк.

У майбутньому на пунктіі в Яготині компанія, окрім власного зерна, планує відвантажувати збіжжя від сторонніх агровиробників.

Перегляди: 0