Головна Новини Новини компаній GRANIT PARTS – запчастини з Німеччини для іноземної техніки

GRANIT PARTS – запчастини з Німеччини для іноземної техніки

GRANIT PARTS – це компанія, що спеціалізується на запчастинах для сільгосптехніки.


Вона входить до групи FRICKE, головний офіс якої розташовано в німецькому місті Хеєслінгені. GRANIT PARTS є лідером на європейському ринку запчастин для сільгосптехніки західних виробників. Окрім сільськогосподарського сектору компанія GRANIT PARTS вже 25 років продає запчастини для садівництва та лісового господарства, будівельної техніки, вилкових навантажувачів і гідросистем.

Асортимент продуктів у інтернет-магазині www.granit-parts.eu становить більше дванадцяти мільйонів найменувань і є найпопулярнішим каналом покупок для клієнтів GRANIT, тому він пропонує численні варіанти швидкого, легкого та надійного пошуку й замовлення кожної відповідної запчастини. Функція основного пошуку дозволяє знаходити повний текст назви деталі, номери запчастин, посилальні номери та такі атрибути, як розміри й технічні характеристики. Крім того, деталі можна знаходити через виробника та тип транспортного засобу, за допомогою інтерактивних списків запчастин і спеціальних пошуків різних груп товарів, або замовляти безпосередньо з детально розроблених креслень.

Кожен спеціалізований дилер сільгосптехніки у два кліки може розібратися з інтернет-магазином GRANIT, тож розглянемо кілька прикладів, як все влаштовано.

Інтернет-магазин GRANIT Parts може показати аналоги від GRANIT Parts й інші ОЕM-аналоги, а також саму оригінальну запчастину, яку шукав користувач, її технічне описання й фото. Наприклад, перейдемо до пошуку по марка-модель: New Holland – T7060

Або пошук за оригiнальними номерами запчастин, наприклад, уведемо оригінальний номер запчастини. Система покаже варіанти – оригінальну запчастину й альтернативні варіанти. Якщо перейти до продукту, то можна побачити його описання та можливі застосування.

Слід зазначити, що інтернет-магазин GRANIT Parts є зручним інструментом для пошуку та придбання необхідних запчастин.
Реальні торговельні потужності компанії розташовано в Німеччині: це склад площею 65 тис. квадратних метрів, на якому підтримується наявність 230 тис. позицій запчастин. З цього складу GRANIT Parts відвантажує близько 30 тис. вiдвантажень на добу.

Перегляди: 0