Головна Новини Новини компаній Філія “Голопристанська” збільшила можливості зернозберігання

Філія “Голопристанська” збільшила можливості зернозберігання

Херсонське підприємство компанії “Нібулон” – філія “Голопристанська” – тепер може прийняти та одночасно зберігати 97,9 тис. тонн збіжжя завдяки збудованим додатковим ємностям для зберігання зерна. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на пресслужбу компанії

Потужний перевантажувальний термінал філії “Голопристанська” у Херсонській області працює усього три роки, і за цей час прийнято уже близько 830 тис. тонн збіжжя. З кожним роком попит на якісні послуги підприємства лише ріс, зросла і кількість сільгоспвиробників-партнерів.

“Щоб задовільнити потреби аграріїв регіону, “Нібулон” збільшив потужності зі зберігання зерна філії “Голопристанська” на 21,9 тис. тонн. Тепер цей річковий перевантажувальний термінал є найбільшим серед підприємств компанії на Херсонщині. Його робота збільшить річний обсяг перевантажень та зменшить завантаженість українських автошляхів”, – зазначили в компанії.

Сьогодні філія “Голопристанська” разом з новим приєднаним та випробуваним комплексом працює на повну, продовжуючи переорієнтовувати зернові вантажопотоки регіону на водний транспорт. Найближчими днями розпочнуть роботу й додаткові ємності, адже до філії річкою уже прямують 4 тис. тонн пшениці, які будуть передані на зберігання.

Сучасний перевантажувальний термінал надає повний комплекс послуг із закупівлі зернових і олійних культур та складського зберігання сільгосппродукції, забезпечуючи європейський рівень обслуговування, підкреслили в “Нібулоні”.

Перегляди: 1