Головна Новини Гарна можливість познайомитись з компаніює «ЛУБНИМАШ» на Grain Storage Forum ELEVATOR

Гарна можливість познайомитись з компаніює «ЛУБНИМАШ» на Grain Storage Forum ELEVATOR

«ЛУБНИМАШ» – український бренд-виробник елеваторного обладнання, є унікальним поєднанням традицій виробництва і технічних інновацій з 1888 року.

Якість продукції, що випускає підприємство, гарантується сертифікатом якості Європейського Союзу CONFORMITY CERTIFICATЕ, що підтверджує відповідність продукції міжнародними стандартами, гарантує її надійність, довговічність та безпечність, відкриває шлях практично на всі ринки світу.

На даний момент «ЛУБНИМАШ» – випускає понад 500 найменувань різноманітного елеваторного обладнання для зберігання й доробки зерна, зернопродуктів.

Компанія має широкий асортимент силосів для зберігання зерна місткістю від 10 до 22000 м. куб. відповідно і діаметром від 2,7 до 33 метрів. Спеціальна ексклюзивна пропозиція – полімерні дахи на силоси, які «ЛУБНИМАШ» отримує від партнерів – скандинавської фірми SSAB. Ці покрівлі не бояться корозії, на них дається гарантія 25 років.

Модельний ряд серії У13-СШ включає 10 сушарок. Призначені для сушіння зерна колосових культур (пшениця, ячмінь, жито), сої, кукурудзи, а також насіння соняшнику та інших олійних культур. Шахтні проточні зерносушарки серії У13-СШ – це сушильні конструкції з великим діапазоном продуктивності – від 20 до 200 тонн при сушінні зерна пшениці.

Для потреб аграріїв компанія може запропонувати 10 моделей уніфікованих сховищ, об’ємом від 100 до 1000 тонн з кроком в 100 тонн по пшениці та 10 моделей модульних сховищ, конструкційний об’єм яких може коливатися від 1 000 до 10 000 тонн.

Підприємство «ЛУБНИМАШ» є провідним виробником обладнання для транспортування, зерна, зернопродуктів та інших сипучих матеріалів (борошно, комбікорм, пелети).

Завод “ЛУБНИМАШ” – лідер із виробництва елеваторного обладнання, український бренд-виробник з унікальним поєднанням традицій виробництва та технічних інновацій. Маючи столітню історію, реалізує всі замовлення та залишається лідером з будівництва сучасних елеваторів не лише на території України, а й далеко за її межами.

Незабаром! Живе спілкування з компанією на виставці Grain Storage Forum вже 2 червня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://lubnymash.com

Квитки на сайті: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 6