Головна Новини Наші новини Група «Агрікон» – спеціальний партнер й експонент виставки на Grain Storage Forum

Група «Агрікон» – спеціальний партнер й експонент виставки на Grain Storage Forum

«Агрікон» – інжинірингова й виробничо-будівельна група, що спеціалізується на промисловому будівництві, проєктуванні, та виготовленні обладнання для агроінфраструктури, переробної галузі та логістики.

В портфоліо компанії понад 100 реалізованих проєктів в Україні, Молдові, Білорусії, Литві, Польщі й Казахстані. Це елеваторні комплекси, насіннєві заводи, тваринницькі ферми і багато інших промислових об’єктів.

Технічне забезпечення компанії гарантує виконання повного циклу будівельних та підрядних робіт

Потужність заводу з виробництва збірних залізобетонних конструкцій у м. Тернополі становить 60 куб. метрів виробів на годину. Підприємство забезпечує комплексне виконання замовлень: проєктування, виробництво, доставка і монтаж залізобетонних каркасів будівель і споруд. Вся продукція заводу сертифікована в Україні.

Виробнича площа заводу  з виробництва металоконструкцій та лінія з обробки металу складає 20 тис. кв. метрів. Завод оснащений кран-балками, лініями з прокату та гнуття металу, координатно висічними станками станки, виконує плазмову і лазерну порізку металу, порошкове фарбування. Це дозволяє підприємству виробляти широкий спектр обладнання для зберігання і транспортування зерна, його сушіння й очищення, а також аспіраційне обладнання.

Сайт компанії: https://agricon.com.ua/

Познайомтесь з виробничим портфоліо групи «Агрікон» на виставці, яка пройде в рамках Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Як стати учасником форуму – за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 8