Головна Новини Компанія АГРОЛОГІСТИКА візьме участь участь у виставці Grain Storage Forum

Компанія АГРОЛОГІСТИКА візьме участь участь у виставці Grain Storage Forum

«Агрологістика» – це повний спектр логістичних послуг від підбору відповідного транспорту та оптимального маршруту до кінцевої доставки вантажу замовнику. Компанія займається вантажоперевезеннями по всій території України та по міжнародних маршрутах країнами Європи вже більше десяти років. За період роботи компанія показала себе надійними бізнес партнерами, тому що з повною відповідальністю підходить до поставлених завдань.

Менеджери професійно підберуть оптимальний маршрут та автомобіль з причіпом потрібного об’єму, враховуючи всі нюанси та специфіку перевезення, а для великих обсягів перевезень вантажів оптимально організують кількість транспорту та графік перевезень для вчасної подачі на завантаження та доставки в зазначений термін, що зекономить Ваші кошти.

Власний великий і новий парк автомобілів постійно оновлюється. У керованому доступі компанії понад 100 тягачів. На кожному автомобілі встановлена система контролю GPS, що дозволяє спостерігати, як рухається Ваш вантаж протягом усього маршруту, і відслідковувати його рух в особистому кабінеті.

Гнучкий підхід до кожного клієнта, раціональна організація транспортної логістики з використанням сучасних тягачів Євро-6 і розумних технологій управління і контролю – компанія робить все, щоб після співпраці з компанією залишились лише приємні враження.

Компанія вчасно та безпечно доставить ваш вантаж в пункт призначення, адже на вантаж оформлюється страхування відповідальності перевізника (CMR-страхування), що додає впевненості почуватися Вам спокійними за надійність та збереження Вашого вантажу.

Компанія цінує власну історію, репутацію та досвід, саме тому дуже відповідально ставиться до поставлених завдань, щоб після співпраці залишились лише приємні враження.

Незабаром! Можливість поспілкуватися з компанією на виставці Grain Storage Forum вже 2 червня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://agrologistics.com.ua/

Реєструйтеся на форум за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 3