Головна Новини Наші новини Компанія TEFF візьме участь в онлайн-семінарі в рамках Українського тваринницького саміту

Компанія TEFF візьме участь в онлайн-семінарі в рамках Українського тваринницького саміту

14 грудня «ПроАгро Груп» спільно з Союзом птахівників та Міжрегіональним союзом птахівників і кормовиробників проводять семінарський онлайн-марафон в рамках Українського тваринницького саміту.

Ukrainian Livestock Summit – це івент-платформа для обговорення сучасних трендів й проблемних питань розвитку тваринництва та птахівництва, місце зустрічі й обміну досвідом професіоналів з України та зарубіжжя.

Близько 300 представників тваринницьких компаній зібрались у Києві 11 листопада на перший тваринницький саміт, який став єдиним в Україні великим офлайн-майданчиком галузі від початку великої війни.

А вже наступного місяця ми проведемо серію семінарів на платформі ZOOM із кращими спікерами Тваринницького саміту, щоб ще більше підприємств і фермерських господарств змогли ознайомитися з провідними продуктами й рішеннями в галузі тваринництва та знайшли відповіді на свої запитання щодо ведення бізнесу.

В енергетичній панелі, присвяченій енергоефективності підприємств та енергозабезпеченню, виступить компанія TEFF із темою “Нереалізовані можливості альтернативної теплоенергетики”. Спікер – генеральний директор підприємства Юрій Фаренюк.

Під час виступу підійматимуться такі теми, як:

  • переваги біомасових котлів перед іншими джерелами енергії;
  • види біомаси: що краще обрати;
  • як розрахувати власні потреби у тепловій генерації і обрати потрібну установку.

Реєстрація на семінар: https://forms.gle/mUGyfhzCTAfBhLdm6

Сайт компанії: teff.com.ua

Перегляди: 9