Головна Новини Новини компаній Компанія Väderstad випустила свою тисячну сівалку Tempo L

Компанія Väderstad випустила свою тисячну сівалку Tempo L

Väderstad, одна з провідних світових компаній у галузі виготовлення техніки для обробітку ґрунту та сівби, випустила тисячу високоточних сівалок Tempo L. Ця сівалка змінила світове сільське господарство, встановивши світовий рекорд з сівби в 2017 році.

Виробництво Tempo L розпочалось у 2017 році. Сівалка одразу стала дуже успішною завдяки своїй неперевершеній точності сівби та високій продуктивності. Tempo L потрапила до багатьох заголовків у сільськогосподарських виданнях, коли того ж року встановила світовий рекорд в Угорщині, здійснивши сівбу кукурудзи на площі 502 га за 24 години зі швидкістю понад 20 км/год. Завдяки запатентованій технології Väderstad PowerShoot, Tempo забезпечує неперевершену точність, як у відстані між кожною насіниною в рядку, так і у глибині висіву.

«Tempo L, безумовно, розширила межі щодо сівби, продуктивності та точності. Через два місяці після встановлення світового рекорду представники Університету Геделле провели аналіз та нарахували 6808 рослин. Результати були показовими, похибки в точності глибини висіву, двійників та пропусків були мінімальними», – зазначив старший віце-президент з продажу та маркетингу Väderstad Маттіас Ховнерт.

Компанія Väderstad щорічно випускає близько 5 500 різноманітних машин, а минулого тижня покинула завод 1000-на Tempo L. Наразі доступні 8-24 рядні моделі Tempo L, а з червня 2021 року починається виробництво нової Tempo L 32. На сьогодні, це буде найбільша 32 рядна сівалка Tempo з робочою шириною 12 метрів.

«Мені здається, що під моїм керівництвом було зібрано щонайменше 500 із 1000 машин Tempo L. Наша команда з великою гордістю та захопленням приймає участь у виробництві такої чудової машини, яка є володарем світового рекорду», – розповів один з керівників виробництва на лінії остаточного ручного складання Tempo L Андреас Карлссон.

Усе сімейство високоточних сівалок Tempo продовжує досягати неймовірного успіху, надаючи фермерам у всьому світі можливість для отримання бездоганних сходів та найкращу економічну вигоду. Тисячна Tempo L незабаром розпочне свій шлях до нового власника, який може розраховувати на багато продуктивних років.

Дізнатись більше про сівалку точного висіву Tempo L можна за посиланням https://www.vaderstad.com/ua/sivalky-tochnogo-vusivu/sivalky-tempo/tempo-l/

Перегляди: 1