Головна Новини Міжнародний онлайн-семінар “Дрони, робототехніка та безпілотні рішення в плодоовочівництві та садівництві”

Міжнародний онлайн-семінар “Дрони, робототехніка та безпілотні рішення в плодоовочівництві та садівництві”

Група компаній DroneUA спільно з East Fruit запрошує на Міжнародний онлайн-семінар: “Дрони, робототехніка та безпілотні рішення в плодоовочівництві та садівництві як інструмент оптимізації витрат”.

Подія відбудеться 21 вересня о 10:00 за київським часом за підтримки проекту ФАО та ЄБРР та технічної участі агромедіа-агентства Sapienza.media. 

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/99sZJ27EQ4C1W5c2A

Застосування дронів у плодоовочівництві та садівництві розпочиналося з візуального моніторингу та контролю стану насаджень. Збирання даних стало основою для аналізу ситуації протягом сезону вегетації та подальшого прийняття оперативних рішень. Проте останніми роками відбулися кардинальні зміни, що стосуються передусім внесення ЗЗР і добрив. 

За 2021-2022 роки дронами-обприскувачами в Україні було оброблено 2,2 млн га сільськогосподарських угідь. Агродрони сміливо конкурують із традиційною колісною технікою за продуктивністю роботи та стають незамінним ресурсоощадним інструментом, зважаючи на тенденцію тотальної оптимізації витрат.

У ході онлайн-семінару експерти та аграрії презентуватимуть свій практичний досвід використання агродронів у обробці рослин, поділяться власними помилками та досягненнями, аби підвищувати прибутковість дедалі більшої кількості господарств.

Зокрема, ви дізнаєтесь про:

  • Основні тренди на ринку дронів і робототехніки для сільського господарства.
  • Методологію проведення мультиспектрального аналізу. 
  • Оптимізацію технології вирощування лохини завдяки застосуванню робототехніки.
  • Інтегрування наземних роботів у плодоовочеву галузь. Досвід використання наземних агродронів у садах.
  • Економічну ефективність застосування дронів-обприскувачів XAG V40 на насадженнях лохини.
  • Збільшення прибутковості саду завдяки застосуванню дрона-обприскувача в запиленні фундука.

Реєстрація за посиланням : https://forms.gle/99sZJ27EQ4C1W5c2A

Перегляди: 5