Головна Новини Раді вітати компанію КРАМАР на виставці Ukrainian Livestock Summit 2023

Раді вітати компанію КРАМАР на виставці Ukrainian Livestock Summit 2023

“Крамар” вже більше 10 років виготовляє комбікорми і БМВД для птахів та великої худоби. Компанія знає, що потрібно робити, щоб споживачі поверталися до “Крамар” за новою порцією товару вищої якості.

Український виробник Крамар готовий надати широкий асортимент комбікормів і БМВД, який ідеально підійде для вашої худоби і птиці. Комапнія дотримується всіх стандартів якості, адже вся сировина, яку компанія отримуємо від перевірених постачальників проходить кілька етапів перевірки в лабораторії. Крамар завжди відповідально підходить до будь-яких побажань споживачів. Тому,  компанія надає можливість замовити індивідуальний корм по вашій рецептурі.

Крамар крокує в ногу з часом, так що компанія віддає перевагу тільки сучасному обладнанню для грануляції. А це, в свою чергу, дозволяє домагатися найвищої якості змішування всіх інгредієнтів. Не варто забувати, що при мінімальній температурі корм гранулюється, а значить зможе зберігати всі поживні речовини і вітаміни всередині корму.

Крамар завжди старанно ставиться до виготовлення своєї продукції, адже завдяки їхнім передовим світовим досягненням в складанні максимально результативних раціонів для сільськогосподарської живності, ваша худоба буде максимально захищена від хвороб.

Купуючи у Крамар комбікорм і БМВД, ви даруєте собі подарунок у вигляді здорової сільськогосподарської крупнорогатої худоби або птиці, яка в майбутньому принесе вам багато смачного молока, м’яса або сала. Обираючи Крамар – Ви вибираєте надійність.

Вже зовсім скоро! Неймовірна можливість відвідати стенд компанії на виставці Ukrainian Livestock Summit 2023 вже 13 жовтня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://www.kramar.ua/

Квитки на сайті: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 6