Головна Новини Новини компаній Väderstad представляє нові верхні відвали долота MixIn 50/80 та 80/120 мм конічної...

Väderstad представляє нові верхні відвали долота MixIn 50/80 та 80/120 мм конічної форми

Провідна світова компанія у галузі виробництва техніки для обробітку ґрунту та сівби Väderstad представляє два нових верхніх відвали долота MixIn для культиваторів Swift, Cultus, Opus та TopDown. Нові відвали MixIn мають конічну форму з більш широким верхом і вужчим низом. Така конструкція надає кілька додаткових переваг під час роботи в полі.

Справжня інновація Väderstad – верхній відвал долота MixIn спрямовує потік ґрунту вперед, а не вгору, що змушує його двічі проходити через розпушувальні лапи, подвоюючи інтенсивність перемішування як на глибину, так і вздовж поля.

«Верхній відвал долота MixIn відкидає ґрунт вперед, забезпечуючи інтенсивний розподіл пожнивних решток по всій довжині. Також вирівнюються нерівні ділянки поля, такі як колії після коліс трактора, що зменшує потребу в додаткових проходах для вирівнювання та заощаджує фермеру як час, так і паливо», –  розповів розробник концепції у Väderstad Магнус Самуельссон.

Нова конічна форма MixIn забезпечує додаткові переваги для фермера. Ширша частина верхнього відвалу долота збільшує інтенсивність перемішування та покращує розподіл пожнивних решток вздовж поля.

«Маючи розміри 50 мм знизу та 80 мм зверху, або 80 мм знизу та 120 мм зверху, забезпечується покращене подрібнення грудок на важких ґрунтах. Новий верхній відвал долота MixIn – це ще один крок у нашому прагненні забезпечити найкращі умови для отримання бездоганних сходів», – зазначив Магнус Самуельссон.

Нові MixIn 50/80 мм та 80/120 мм виготовлені з високоякісної шведської сталі на власному заводі оригінальних деталей Väderstad в місті Оверум, Швеція. Верхні відвали доліт доступні для культиваторів Swift, Cultus, Opus та TopDown з 2021 року.

Перегляди: 0