Головна Зберігання Вінницький елеватор «Епіцентр-Агро» об’єднає інтереси фермерів регіону й трейдерів

Вінницький елеватор «Епіцентр-Агро» об’єднає інтереси фермерів регіону й трейдерів

Вінницький елеватор «Епіцентр Агро»

Вінницький елеватор «Епіцентр Агро», після проведеної реконструкції та розбудови став найбільшим елеваторним хабом на Вінниччині. Мета агрохолдингу – поєднати на цьому елеваторі комерційні інтереси фермерів з усього регіону та міжнародних трейдерів.

Про це повідомила керівник центрального офісу та елеваторного напрямку «Епіцентр Агро» Світлана Нікітюк, повідомляє «ПроАгро Груп».

Впродовж двох років, відколи розпочалася друга реконструкція та будівництво 3-ї черги Вінницького елеватора, на ньому збудували ще 18 нових великих силосів, 4 сушарки Feerum та додаткові залізничні колії.

«Всього наразі на Вінницькому елеваторі 34 силоси тривалого зберігання та 21 силос тимчасового зберігання зерна, 7 потужних сушарок і можливість відвантажувати по 2 маршрутні состави кожної доби. Одночасні потужності зі зберігання зерна виросли до 375 тис. тонн. На підприємстві в кілька разів збільшились можливості з приймання, доробки та відвантаження зерна», – розповіла Світлана Нікітюк.

Підприємство оснащене найсучаснішою лабораторією з точним вимірювальним обладнанням, яке досконально визначає всі показники зерна.

Світлана Нікітюк додала, що поява на Вінницькому елеваторі другого тепловозу з правом виїзду на залізничну станцію зробить більш ефективною подачу та завантаження вагонів – збільшить продуктивність і швидкість відвантаження зерна.

«Елеватор виконуватиме роль хабу – майданчика, де власники й покупці зерна зможуть укладати угоди про продаж продукції, а «Епіцентр Агро» та Вінницький елеваторний хаб здійснюватиме його якісну доробку та швидку маршрутну логістику від елеватора до порту», – зауважила Світлана Нікітюк.

Перегляди: 2