Головна Новини Новини компаній Як отримати кредит для бізнесу від Sense Bank

Як отримати кредит для бізнесу від Sense Bank

Під час повномасштабної війни український бізнес зіштовхується з величезною кількістю викликів, ключовими з яких є зниження попиту на товари та послуги, збільшення витрат на виробництво, пошкодження виробничих потужностей, значно ускладнений доступ до міжнародних ринків тощо. Sense Bank, як системно важливий український банк, 100% акцій якого належить державі в особі Міністерства фінансів України, підтримує малий та середній бізнес, та надає доступні кредитні ресурси для його підтримки і розвитку (детальніше про послуги).

На початку лютого Sense Bank виступив спеціальним партнером заходу AGRO UKRAINE SUMMIT 2024, представивши свій фірмовий стенд та послуги, які пропонує банк для малого та середнього бізнесу в агросекторі. Sense Bank надає можливість українським аграріям та субʼєктам переробної промисловості України отримати доступне фінансування, а саме: активно фінансує як за державною програмою підтримки бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%», так і за стандартними продуктами, покриваючи потреби суб’єктів підприємництва як в оборотному капіталі, так і на інвестиційні цілі.

Переваги кредитування в Sense Bank:

●      Кредити без застави до 7,5 млн грн

●      Компенсація частини процентів за Програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

●      Індивідуальний підхід до кожного клієнта

●      Адаптований під сезонність графік погашення

●  Підтримка бізнесу, що знаходиться на території можливих бойових дій і деокупованих територіях, для реалізації різних цілей, пов’язаних з їх підприємницькою діяльністю (як реалізація інвестиційних проєктів, так і поповнення оборотного капіталу), що сприяє економічному відродженню, а також працевлаштуванню внутрішніх переселенців і місцевих жителів

●      Швидке прийняття рішення

●      Можливість отримати попереднє рішення за 24 год

Для отримання кредиту необхідно:

·   Звернутись до контакт-центру за номером телефону 0800507044. Працівник контакт-центру надасть консультацію щодо умов кредитування та допоможе обрати зручне відділення для обслуговування

Sense Bank – системно важливий український банк, 100% акцій якого належить державі в особі Міністерства фінансів України. Фінустанова обслуговує близько 3 млн фізичних, 55 тисяч юридичних осіб та 85 тисяч ФОПів у 130 відділеннях по всій Україні, а також онлайн банку Sense SuperApp. У банку працює близько 4 тисяч співробітників.

Перегляди: 60