Головна Новини Зустрічайте! Інститут тваринництва НААН України на Ukrainian Livestock Summit 2023

Зустрічайте! Інститут тваринництва НААН України на Ukrainian Livestock Summit 2023

Інститут тваринництва НААН України (ІТ НААН) – це головний науково-методичний центр з проблем технологічного забезпечення виробництва продукції молочного і м’ясного скотарства, конярства, свинарства, вівчарства та тваринництва в Україні.

ІТ НААН має у своєму складі 11 відділень, а також дослідні станції в різних регіонах України. Науковий потенціал інституту становить понад 200 осіб, з них понад 50 докторів і кандидатів наук.

Основними напрямками діяльності ІТ НААН є:

  • Наукові дослідження з проблем генетики, селекції, розведення, годівлі, утримання та технології виробництва продукції тваринництва;
  • Розробка нових технологій, які дозволяють підвищити продуктивність тварин, рентабельність виробництва та екологічно безпечне використання природних ресурсів;
  • Підготовка наукових кадрів для галузі тваринництва;
  • Просвітницька діяльність серед населення та фахівців аграрної галузі.

За результатами наукових досліджень інституту розроблено і впроваджено в сільськогосподарську практику понад 150 нових технологій, які дозволили підвищити продуктивність тваринництва в Україні на 20-30%.

Інститут тваринництва НААН України є важливим науковим центром, який забезпечує розвиток галузі тваринництва в Україні. Його розробки сприяють підвищенню ефективності виробництва продукції тваринництва, забезпечують продовольчу безпеку країни та сприяють її економічному розвитку.

Не пропустіть! Чудова можливість поспілкуватись з представниками Інституту тваринництва НААН України на Ukrainian Livestock Summit 2023 вже 13 жовтня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://lfi-naas.org.ua/
Сайт саміту: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 13