Головна Рослинництво Зернові Ексклюзивно від ХЛР – вологоміри ґрунту Spectrum!

Ексклюзивно від ХЛР – вологоміри ґрунту Spectrum!

Компанія “ХІМЛАБОРРЕАКТИВ” стала ексклюзивним представником американської компанії Spectrum Technologies в Україні.

Вже 26 років ХЛР (ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ») постачає та виготовляє лабораторне обладнання для АПК. Компанія не просто оснащує лабораторії аграрної та харчової промисловості, а пропонує комплексні рішення з усією технічною та методичною підтримкою, може створити лабораторію «під ключ». Зараз у портфелі компанії прилади від найкращих світових виробників лабораторного обладнання. І асортимент ХЛР лише зростає!

Нещодавно ХЛР стала ексклюзивним представником американської компанії Spectrum Technologies, яка спеціалізується на моніторингу стану ґрунтів у польових умовах. Вологоміри ґрунту – одні з найпопулярніших приладів, які випускає компанія.

Вологоміри Spectrum, які давно в пошані в аграріїв багатьох країн, тепер доступні і в Україні. Ергономічні, точні, оснащені надійною технологією динамічної рефлектометрії – вони дозволяють вимірювати вологість ґрунту в найрізноманітніших його станах. Крім вологості ґрунту (об’ємного вмісту води у %), ці прилади вимірюють засоленість (електропровідність) та поверхневу температуру.

В АПК, крім ґрунту, є ще безліч об’єктів дослідження. Зокрема, зерно та олійні культури, олія, насіння. Для їх дослідження компанія ХЛР пропонує весь перелік лабораторного обладнання для контролю якості, починаючи від відкаліброваних ваг, закінчуючи найефективнішими автоматичними пробовідбірниками.

Сайт компаніїhttps://apk.hlr.ua/

Сторінка FaceBookhttps://www.facebook.com/APK.HLR

YouTube-канал «APK HLR – Рішення для лабораторій»:
https://www.youtube.com/channel/UCKXX91bPQ4GIwycMkyNtFhw

Перегляди: 2