Головна Новини Не втрачайте можливість відвідати виставку компанії GRECO group на Grain Storage Forum

Не втрачайте можливість відвідати виставку компанії GRECO group на Grain Storage Forum

Компанія “Греко Груп” — компанія-виробник, яка займається виключно виготовленням, встановленням та сервісним обслуговуванням автоматичних теплогенераторів системи “GRECO” для зернових сушарок різного типу потужністю від 1,5 мВт до 20 мВт. Станом на кінець 2021 року компанія нараховує 220 успішно працюючих об’єкта в різних регіонах України.

Переваги GRECO

Компанія “Греко Груп” проводить повний комплекс робіт по встановленню обладнання з урахуванням усіх технічних та технологічних потреб клієнта, які виконуються виключно спеціалістами компанії Греко Груп без залучення клієнта. Усі витрати пов’язані з доставкою, встановленням, підключенням та проведенням пуско-налагоджувальних робіт входять в загальну вартість.

Переваги твердопаливної системи GRECO

Твердопаливна система GRECO, являє собою комплекс обладнання, що застосовується виключно на зернових сушарках та забезпечує автоматизований процес сушіння з дотриманням необхідного температурного режиму та технічних вимог зернових сушарок.

⦁ Екологічність
⦁ Лабораторне підтвердження якості
⦁ Не потребує додаткового персоналу
⦁ Високоякісні матеріали AISI
⦁ Економія енерговитрат
⦁ Подвійне утеплення всіх зовнішніх поверхонь
⦁ 20-30 хв. вихід на режим (з моменту запуску)
⦁ Компактність 4х5см
⦁ Електрична потужність 3-5,5 кВт
⦁ Відсутність теплообмінника (забезпечує максимальне КПД та економію)
⦁ Не потребує додаткового обладнання
⦁ Сервісне обслуговування
⦁ 45-150 градусів з автоматичних контролем

За рахунок піролізного двохфазного горіння досягається максимальне КПД. Конструкція сушарки при під’єднанні системи не порушується, відключення штатних пальників та паливної апаратури не проводиться, перехід на штатне паливо (газ, дизель, пічне) відбувається на протязі 20-40 хв. Завдяки двофазному горінню будь-який побічний вплив на зерно відсутній (підтверджено в лабораторних умовах). Для теплогенератора немає потреби у будівництві специфікованих фундаментів та розробки проектної документації.

Компанія Греко Груп працює по всій территорії України!

Вже протягом 10 років компанія успішно встановлює систему на виробництвах по всій Україні.

З кожним днем карта лояльності компанії стає більше! Приєднуйтесь до неї! Відвідайте стенд компанії на виставці Grain Storage Forum вже 2 червня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://greco.com.ua/

Сайт форуму: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 6