Головна Новини Презентуємо компанію «Зерновий Дім» — Спеціального партнера AGRO UKRAINE SUMMIT

Презентуємо компанію «Зерновий Дім» — Спеціального партнера AGRO UKRAINE SUMMIT

«Зерновий дім» — завод з виробництва елеваторів та елеваторного обладнання в Україні, головним партнером якого є американська компанія Sukup, що займає провідні позиції на міжнародному ринку.

Діяльність спрямована на надання послуг широкого спектру з виготовлення та зведення елеваторних споруд, а також їх комплексного обслуговування.

«Зерновий Дім» — виробник високоякісної продукції з використанням новітніх технологій вітчизняного та зарубіжного зразка. Вся продукція компанії сертифікована і відповідає міжнародним нормам контролю якості.

Компанія гарантує якість і довготривалість використання продукції, маючи позитивні відгуки клієнтів щодо проведення робіт у сфері зберігання та переробки зерна.

Виробництво елеваторних споруд, транспортного обладнання та комплектуючих виконується на новітньому автоматизованому обладнанні фірми BRADBURY (США), використовуючи найкращі матеріали зарубіжних виробників. Основними постачальниками металу є всесвітньо відомі компанії SSAB (Фінляндія) і Voestalpine (Австрія).

Сайт компанії: https://www.grain-house.com.ua/

Реєструйтеся на AGRO UKRAINE SUMMIT за посиланням: https://agro-ukraine-summit.com/

Перегляди: 15