Головна Новини Наші новини Які важливі моменти вибору упаковки? Думка виробника.

Які важливі моменти вибору упаковки? Думка виробника.

Розберемо важливі моменти вибору мішків і (або) біг-бегів, залежно від мети використання, від провідного виробника ТОВ “ФРІДОК”.

Зважаючи на особливості виробництва, наприклад, добрив, для їх упакування потрібні матеріали, які витримують високі температури.

Більшість добрив, виробляється методом біологічної ферментації за робочих температур від 65° до 70°C. Вивантаження й упакування добрив з бункера проводиться за температури порядку 60°С, добрива в цей момент дуже гігроскопічні. Тому для упакування продукції потрібні матеріали, які витримують високі температури і володіють низькою волого- та газопроникністю. Поліетиленова і поліпропіленова упаковка в цьому випадку є ідеальною, бо витримує температури до +100°, і вельми вологостійка.

Компанія “ФРІДОК” пропонує використовувати для упакування сировини поліетиленові або поліпропіленові мішки з клапаном. Клапан забезпечує автоматичне закриття упаковки в момент її наповнення, що виключає просип продукції та прискорює фасування і складування продукції для подальшого її транспортування.

На етапі транспортування потрібно забезпечити найменше стирання упаковки при досить жорсткій її експлуатації. І тут знову, вельми зручний у використанні поліетилен і поліпропілен. Полоси антиковзання надають мішку нерухомі властивості, що важливо при складуванні та палетуванні упаковки в процесі перевезення.

Для залучення клієнтів у роздріб часто використовують дизайнерську упаковку і таким чином займають позиціонування своєї продукції в різних цінових сегментах. Клієнт купує очима! Якщо Ваш продукт добре запакований і поміщений у привабливу упаковку, це може стати Вашою перевагою серед конкурентів.

Часто при завантаженні товару для прискорення процесу працівники поводяться з тарою вельми неакуратно. Необхідно упаковувати сировину в упаковку, яка володіє високою ударною стійкістю. Під час лабораторних досліджень було доведено, що поліетиленовий мішок на 50 кг витримує практично 3-кратне падіння с 1,5 метрової висоти.

Зберігання різних товарів у не належній упаковці, за даними досліджень, призводить до значних їх втрат (до 10-15%) і до погіршення їхньої якості: відсирівання, злежування і найважливіше – зниження вмісту в них поживних речовин.

Властивості поліетиленових і поліпропіленових мішків для сипучих вантажів проявляються на етапі їх зберігання. Так, добрива вельми активні хімічно. На відкритому повітрі внаслідок розпаду гігроскопічних азотних сполук утворюються токсичні для людини речовини. Висока гігроскопічність і водорозчинність добрив спричиняє їх псування за неправильного зберігання. Для цих цілей добре використовувати поліетиленовий мішок, який, по-перше, не пропускає токсичні пари, а по-друге, забезпечує надійний захист сировини від шкідливої для неї вологи.

ПОЛІЕТИЛЕНОВИЙ І ПОЛІПРОПІЛЕНОВИЙ МІШОК – ЦЕ

  • ВИСОКА МЕХАНІЧНА І УДАРНА МІЦНІСТЬ;
  • СТІЙКІСТЬ ДО БАГАТОРАЗОВОГО ЗГИНАННЯ І СТРИРАННЯ;
  • ЖАРОСТІЙКІСТЬ;
  • УЛЬТРАФІОЛЕТОВА СТАБІЛІЗАЦІЯ;
  • НИЗЬКА ПАРОПРОНИКНІСТЬ;
  • НИЗЬКА ГАЗОПРОНИКНІСТЬ;
  • ДІЕЛЕКТРИК;
  • МАЛА ВАГА;
  • ЕКОЛОГІЧНІСТЬ;
  • ВОЛОГОСТІЙКІСТЬ.

На нашому складі ви завжди знайдете найпопулярніший розмір мішка для сипучих вантажів. За вашим замовлення ми зробимо мішки для сировини абсолютно різних розмірів і модифікацій. Нанесемо логотип різної складності, від 1 кольору до повнокольорового логотипу.

Компанія “ФРІДОК” займається виробництвом під заказ и продажем зі складу високоякісних біг-бегів з первинної сировини для транспортування і зберігання сипучих вантажів. Ми шиємо вироби різної складності під уподобання замовника.

Біг-бег може бути виготовлений в різних модифікаціях:

– ФЛЕКС ДРУК: нанесення логотипів;

– УЛЬТРАФІОЛЕТОВА СТАБІЛІЗАЦІЯ: можливість зберігання вантажів на відкритих майданчиках;

– РОЗМІРИ: різні, підберемо від об’єму та ваги вантажу;

– ДНО: глухе або вивантажний клапан;

– ВЕРХ: відкритий, фартух, завантажний клапан;

– ЩІЛЬНІСТЬ: від 110 – 240 г/м2;

– ВАНТАЖОПІДЙОМНІСТЬ: 500 кг до 2000 кг;

– ВКЛАДИШ: вторинка або первинка;

– РУЧКИ, ПЕТЛІ, СТРОПИ: 1,2,4;

– КАРМАН ДЛЯ ДОКУМЕНТІВ: А4, А5, А3.

Технічні характеристики підбираються нашим спеціалістом залежно від Ваших потреб і цілей використання біг-бегів.

Мішки і біг-беги піходять для різних видів сипучих продуктів: зерно, комбікорм, мінеральні добрива, пісок, вогнетриви, вугілля, гіпс, вапно, насіння кукурудзи, сої, цементу, щепи, гранули, макуха, будівельні суміші, паливні пелети/брикети, сіль, сода, цукор, феросплави, відходи тощо.

Маємо великий довід роботи з виробниками гранули з лузги, деревини, соломи та іншої сировини, а також з сільськогосподарськими підприємствами та виробниками будматеріалів по всій Україні.

ПРАЦЮЮЧИ З ТОВ “ФРИДОК” ВИ ОТРИМУЄТЕ:

– варіанти виробництва під замовлення;

– постійну наявність на складі;

– відправка день в день, опт і роздріб;

– гарантовано низькі ціни від виробника;

– досвідчені менеджери проконсультують Вас і підберуть оптимальний варіант упаковки;

– сертифікат якості матеріалів і тари;

– дотримання заявлених термінів доставки і виробництва;

– відправляємо заказ у будь яку точку України;

– форма оплати – будь яка;

– гарантія якості і кількості.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ І МИ ПІДБЕРЕМО УПАКОВКУ ПІД ВАШ ВАНТАЖ!

ТОВ “ФРІДОК”, +38 (050) 400 00 94,

[email protected]

fridok.com.ua.

Перегляди: 0