Головна Новини Ринок України Перевитрати 8 млрд гривень у свинарстві: звідки і що з ними робити...

Перевитрати 8 млрд гривень у свинарстві: звідки і що з ними робити в 2019 році

До 80% собівартості продукції тваринництва складають корми. Витрати кормів – один з ключових аспектів роботи будь-якої ферми, до них завжди виникає багато питань – як краще годувати, як здешевити вартість комбікормів, як забезпечити максимальну продуктивність і головне – як зменшити витрати кормів у собівартості?

Щоб розібратись у всіх цих питаннях ProAgro організовує конференцію “Кормовиробництво. Ефективне тваринництво”. Серед спікерів будуть експерти галузі, виробники комбікормів та кормових добавок, споживачі комбікормів, науковці та представники асоціацій. На доповіді спікерів виділяється 15-30 хвилин. Їх виступи будуть виключно по темі конференції без “рекламних інтеграцій”.

Одна із самих гарячих тем конференції – перевитрати 8 млрд гривень в свинарстві, звідки і що з ними робити у 2019 році? Про перевитрати кормів у свинарстві, як їх виявити і зменшити, розповість Микола Бабенко – генеральний директор ТОВ “Центр підвищення ефективності в тваринництві”.

Після доповідей починається найцікавіше: дискусії та спілкування з залом, де можна буде задати будь-які, навіть “незручні”, питання.

Подивитись програму і спікерів: https://proagro.com.ua/events/feed2019/21325.html

Коли: 22 березня 2019 року. Де: Гольф-центр за адресою м. Київ, Оболонська набережна, 20

Перегляди: 1