Головна Новини Ринок України Ціни на редиску в Україні вдвічі нижчі, ніж торік

Ціни на редиску в Україні вдвічі нижчі, ніж торік

Сезон продажів української редиски розпочався два тижні тому і за цей період ціни на дану продукцію встигли суттєво впасти.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на “Інфо-Шувар”, падіння ціни прискорилось після 20 березня і сьогодні українська редиска, мінімум, вдвічі дешевша, ніж в кінці березня 2018 року.

“Просідання ціни сьогодні відбувається під впливом збільшення пропозиції, при цьому, зниження ціни дуже позитивно впливає на попит. Сьогодні на нашому ринку присутня українська редиска із бадиллям, і обрізна, запакована у великі пластикові пакети. Редиску із бадиллям купує і населення і гуртові компанії, обрізна редиска – це продукт переважно для гуртових компаній, які потім розвозять продукцію по роздрібних ринках та магазинах по всій території України”, – розповів керівник напрямку “Овочі та Фрукти” ОРСП “Шувар Іван Федишин.

Від початку березня на “Шуварі” вже було продано 90 тонн редиски і це в 4 рази більше, ніж в ту саму дату рік тому. Аналітики “Інфо-Шувар” прогнозують суттєве збільшення пропозиції редиски в квітні, на цей місяць, зазвичай, припадає до 70% річного обсягу продажу цієї продукції.

Перегляди: 3