Головна Новини Ринок України Мінагрополітики обговорило з бізнесом Порядок державної реєстрації кормових добавок

Мінагрополітики обговорило з бізнесом Порядок державної реєстрації кормових добавок

В Міністерстві агарної політики та продовольства України пройшла зустріч з представниками Європейської бізнес-асоціації та вітчизняними виробниками кормів, в ході якої сторони обговорили проекти нормативно-правових актів, розроблених на виконання Закону України “Про безпечність та гігієну кормів”, що набуває чинності 19 січня 2020 року.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу Мінагрополітики, зокрема, обговорено Порядок державної реєстрації кормових добавок.

Зазначається, що за результатами зустрічі сторони вирішили активізувати роботу щодо співпраці з міжнародними організаціями для визнання еквівалентності вимог, щодо державної реєстрації кормових добавок, встановленої законодавством України про корми, з вимогами інших країн.

Також учасники зустрічі планують розглянути можливість внесення кормових добавок, що входять до складу готових кормів, зареєстрованих в Україні, до державного реєстру кормових добавок, який буде сформовано з моменту набрання чинності зазначеного закону.

Перегляди: 0