Головна Новини Ринок України Міністра економіки невдовзі можуть відправити у відставку

Міністра економіки невдовзі можуть відправити у відставку

Міністрів економіки та фінансів невдовзі можуть відправити у відставку.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, передає повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на UAinfo.org.

“Я думаю, що така ситуація назріває, – зазначив щодо ймовійрних кадрових змін в уряді нардеп. – Економічний блок у нас представлений міністром економіки та фінансів. Гадаю, що насамперед мова йде саме про цих осіб”

Йдеться про очільника Мінфіну Сергія Марченка й керівника Мінекономіки Ігоря Петрашка. За словами Стефанчука, відповідні висновки зроблять після 15 вересня. Тоді Кабмін має запропонувати парламентові бюджетну резолюцію на наступний рік – постанову з окресленими напрямами бюджетної політики.

Нагадаємо, що Верховна Рада України призначила Ігоря Петрашка міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 17 березня 2020 року. До цього він з 2013 року працював заступником генерального директора агрохолдингу UkrLandFarming.

Минулого місяця прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив про намір уряду розділити Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства на два окремі відомства з виділенням аграрного міністерства. Однак кандидатури на посаду міністра АПК в уряду поки що немає.

Перегляди: 0