Головна Новини Ринок України FEERUM запустив на Київщині другий елеватор для “Епіцентру”

FEERUM запустив на Київщині другий елеватор для “Епіцентру”

Польська компанія FEERUM завершила роботи з введення в експлуатацію другого об’єкта для компанії ТОВ “Епіцентр К” – елеватора в Іванівці Київської області на 150 тис. кубічних метрів одночасного зберігання зерна.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію компанії.

Зазначається, що відповідно до контракту FEERUM розробила, виготовила і поставила все необхідне обладнання – силоси, енергоефективні сушарки, транспортувальне обладнання та систему автоматичного управління об’єктом. Фахівці компанії контролювали монтаж об’єкта, його введення в експлуатацію та підготовку до інтенсивних робіт.

“Ми ввели в експлуатацію об’єкт, повністю адаптований до роботи в промисловому режимі, з високою потужністю і ефективністю сушіння, багатий інноваційними технологіями, що дозволяють безпечно зберігати зерно в кращих умовах”, – розповів голова правління компанії FEERUM S. A. Даніель Януш.

На об’єктах FEERUM для “Епіцентр К” були застосовані енергоефективні сушарки із загальною потужністю понад 200 МВт ,що дозволяє сушити 40 тис.тонн кукурудзи на добу. Безпечні умови зберігання зерна гарантуються автоматичною системою управління об’єктом, завдяки якій можна постійно вимірювати параметри зерна, в тому числі вологість і температуру. Завдяки майже 100 км проводів і обладнання оператор має повний контроль над кожною частиною сушильно-складського комплексу. Крім того, дахи силосів покриті спеціальним полімерним покриттям, який зменшує нагрівання поверхні і, таким чином, дозволяє підтримувати більш низьку температуру зерна.

Іванівка – друга реалізація для “Епіцентр К”. Першим об’єктом стала Вапнянка, введена в експлуатацію в березні 2020 року.Там FEERUM також використав стрічкові транспортери і силоси загальною потужністю близько 103 тис. кубічних метрів зерна. Найближчим часом будуть запущені ще об’єкти, спроектовані і виготовлені компанією FEERUM – у Вінниці та Закупному на Хмельниччині.

Перегляди: 1