Головна Новини Ринок України Вільна ніша – додаткові гроші: українських фермерів вчитимуть заробляти на нетиповій агропродукції

Вільна ніша – додаткові гроші: українських фермерів вчитимуть заробляти на нетиповій агропродукції

Враховуючи нинішнє становище та невпевненість, сільське господарство залишається тією галуззю, яка зберігає привабливість для інвесторів, які прагнуть розширити свій бізнес та вирішити питання продовольчої безпеки. 28 жовтня, під час Міжнародної конференції: “Ніші. Технології. Інвестиції” з циклу “Збільшення прибутків в агробізнесі”.провідні експерти та аналітики агросектору розкажуть про перспективні ніші для розвитку агробізнесу в найближчі 5-10 років, та дадуть відповіді на питання в яке крафтове виробництво доцільно інвестувати сьогодні, й які технології допоможуть зібрати максимальний врожай.

Організатор заходу: агромедіа-агенція Sapienza.media

Конференція відбудеться 28 жовтня в рамках виставки “ІНТЕРАГРО-2020”

у Міжнародному Виставковому Центрі (МВЦ, Київ).

Зал №8, пав. 2, вхід 2-А, 2 поверх.

Захід відбудеться за підтримки Київського міжнародного контрактового ярмарку.

Спікерами конференції виступають аналітики аграрного ринку, фахівці із агроінвестицій, професійні виробники та фермери, виробники та маркетологи нішевої продукції та сільськогосподарської техніки, експортери, представники профільного Міністерства, розробники фінансових інструментів та сервісів для агробізнесу.

Цільова аудиторія заходу: агробізнесмени, фермери, інвестори, професіонали HoReCa, фахові ЗМІ, представники профільних асоціацій, агровиробники, які зацікавлені у розвитку нових ніш, агроінвестиціях, нових технологіях та послугах.

Вхід вільний, за умови попередньої реєстрації

За додатковою інформацією звертайтесь:

+38 093 968 31 24 [email protected]

Не пропустіть можливість дізнатися про найбільш перспективні ніші, та отримати розгорнуту відповідь в яке сучасне крафтове виробництво вигідно інвестувати сьогодні.

Перегляди: 0