Головна Новини Ринок України “Рісойл Термінал” модернізує олійний термінал

“Рісойл Термінал” модернізує олійний термінал

“Рісойл Термінал” продовжує реалізовувати проекти з модернізації олійного терміналу. Замість існуючих агрегатів встановлюється сучасне високотехнологічне та енергозберігаюче насосне та компресорне обладнання.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію компанії у Facebook.

Наразі на терміналі встановлені нові високопродуктивні насоси на станції прийому залізничних цистерн, що дозволило в рази зменшити час розвантаження. Змонтовані нові насоси продуктивністю 250 і 400 куб. метрів/год. на лінії відвантаження на судно. Також змонтовано вузол розігріву високоолеїнових олій, який не має аналогів в Україні, що дозволило розширити спектр оброблюваних на терміналі вантажів. Крім того проведена глибока модернізація системи обліку і контролю вантажу в резервуарному парку і встановлені нові датчики радарного типу.

Інженери терміналу не зупиняються на досягнутому. Сьогодні йде робота над проєктами реконструкції технологічних вузлів резервуарного парку, станції прийому залізничних цистерн “Рісойл Термінал”.

“Всі ці заходи дозволяють підвищити інтенсивність навантаження танкерів майже в 3 рази за рахунок досягнення стабільно високої швидкості протягом усього періоду навантаження судів та значного зменшення часу на підготовчі та завершальним заходам при ПРР наливних вантажів”, – зазначив технічний директор “Рісойл Термінал” Сергій Стояно.

Введення в експлуатацію обладнання з повною автоматизацією процесів дозволить також значно поліпшити умови праці для співробітників терміналу.

Перегляди: 0