Головна Зберігання Аграрії Вінниччини будують нові потужності зі зберігання зерна

Аграрії Вінниччини будують нові потужності зі зберігання зерна

У селі Капустяни Вінницької області відбувся запуск нового елеватора СТОВ «Колос». Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію виробника елеваторного обладнання Riela в Instagram.

Зазначається, що обсяг одночасного зберігання на елеваторі складає 6 тис. тонн. Підприємство повного циклу включає в себе ділянки приймання, очищення, сушіння, зберігання та відвантаження зерна.

Водночас, за повідомленням на сайті Вінницької ОДА, впродовж січня-липня 2021 року в області реалізовано 12 інвестиційних проєктів з розширення інфраструктури зберігання сільськогосподарської продукції та створено 54 нових робочих місць.

Зокрема, завершено будівництво зерносховища для внутрішньогосподарських потреб у ТОВ «Вінагротрейдінг», завершено капітальний ремонт покрівлі складу №7 у ТОВ «Джулинський елеватор». Також завершено будівництво зерносушарки ТОВ «Українська елеваторна компанія». Крім того, завершено реконструкцію зерноскладу в ПП «Віта» та сушарки і складу підлогового зберігання зерна в українсько-німецькому СП «Соняшний двір».

Перегляди: 2