Головна Зберігання «Агропросперіс» розпочав підготовку елеваторів до нового сезону

«Агропросперіс» розпочав підготовку елеваторів до нового сезону

З початку березня елеватори компанії «Агропросперіс» розпочали підготовку до нового виробничого сезону 2024/25 МР в умовах війни, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію агровиробника.

«Навіть за наявності на зберіганні майже 280 тис. тонн зерна та забезпечуючи постійне відвантаження продукції, технічні служби елеваторів виконують дефектування та ремонтні роботи для підготовки елеваторів до початку нового сезону. Наразі стан готовності до сезону оцінюється у близько 70%. І з кожним тижнем ремонтні роботи ведуться все активніше», – зазначили в компанії.

Паралельно на елеваторах триває оновлення матеріально-технічної бази – придбані нові телескопічні навантажувачі, обладнання для роботи з ПЗР, ведуться роботи з вдосконалення системи електронної черги тощо. Загальна сума інвестицій у логістичний напрямок спочатку року вже склала близько $270 тис.

Також місяць тому на елеваторах розпочалось активне впровадження системи ощадного виробництва та відбувається оптимізація матеріальних активів елеваторів, які не задіяні у виробничих процесах, але збільшують капіталізацію підприємства, а саме основних засобів та запчастин, які не плануються до використання, металобрухту тощо. Згідно з планом доходи від реалізації повинні скласти 10 млн. гривень. Завдяки впровадженню даної системи елеватори отримують додаткові кошти на підтримку оновлення матеріально-технічної бази.

Перегляди: 15