Головна Логістика «Аскет Шиппінг» збільшив ефективність річкової логістики

«Аскет Шиппінг» збільшив ефективність річкової логістики

Річкова логістика «Аскет Шиппінг» у 2021 році вийшла на новий рівень ефективності обробки зернових та харчових вантажів. Компанія запустила другий відвантажувальний комплекс на терміналі в м.Дніпро і тепер має можливість здійснювати відвантаження двох річкових барж одночасно.

Про це на сторінці компанії у Facebook розповів заступник директора «Аскет Шиппінг» з експедирування Дмитро Малецький.

«Цей сезон ми присвятили розвитку та удосконаленню виробничого майданчика для перевалки сільгоспкультур у м.Дніпро. Вантажопідйомність нашого баржо-буксирного складу для перевезення зернових вантажів становить 8 тисяч тонн. Із запуском другого відвантажувального комплексу в м.Дніпро, час обробки баржо-буксирного складу скоротився до 4-х діб», – зазначив Дмитро Малецький.

Він підкреслив, що в листопаді компанія одночасно на двох причалах у Дніпрі відвантажувала на баржі шрот та пшеницю і також приймали на склад партії кукурудзи.

«Також ми здійснили технологічне удосконалення зернового складу, і тепер він може використовуватися для накопичення партій різних культур. Все це принесло результат: у річкової логістики «Аскет Шиппінг» збільшився портфель клієнтів, і до нього додалися крупні компанії», – поінформував заступник директора компанії.

Перегляди: 3