Головна Ринок України Експорт/імпорт «Астарта» відправила до Північної Африки судно з 3 тис. тонн цукру

«Астарта» відправила до Північної Африки судно з 3 тис. тонн цукру

Українські виробники готові забезпечувати країни Середземномор’я, Близького Сходу та Азії високоякісним цукром. Тим більше, що цей ринок для нас не новий, а традиційний. Адже до 2022 року майже весь обсяг цукру ми експортували саме на ці ринки.

Про це розповів комерційний директор компанії «Астарта» Вячеслав Чук на недавній міжнародній цукровій конференції у Дубаї, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію агрохолдингу.

«Попри всі труднощі, які трапляються в нашій історії – починаючи від фінансових криз і закінчуючи повномасштабним вторгненням росії в Україну – ми зберегли галузь, яка готова експортувати 1 млн. тонн цукру. І «Астарта» як один з найбільших виробників цукру готова бути одним з ключових експортерів. Доказом нашої готовності став той факт, що «Астарта» першою серед українських компаній днями завантажила і відправила судно з 3 тис. тонн цукру у Північну Африку», – зазначив Вячеслав Чук.  

Він наголосив, що українські виробники продовжують експортувати високоякісний цукор і в країни ЄС та сподіваються на вільний доступ на цей ринок й надалі. 

Перегляди: 16