Головна Новини Наші новини BioNorma як спеціальний партнер візьме участь у виставці Grain Storage Forum

BioNorma як спеціальний партнер візьме участь у виставці Grain Storage Forum

BioNorma є абсолютним лідером серед компаній з виробництва біологічних продуктів. Кожен аграрій може зміцнити або замінити слабкі складові свого виробництва новітніми біологічними розробками від BioNorma.

Компанія є багатогранною складною структурою, яка включає приватний інститут, що займається науковим консалтингом та фундаментальними розробками в галузях агрономії, біотехнології, мікробіології і екології; сучасне виробництво біологічних препаратів й відділення з супроводу та дистрибуції готових продуктів.

«BioNorma в основі життя!» – цей принцип оптимізації та органічності всіх процесів стосується як діяльності зсередини холдингу, так і формування зовнішньої політики компанії. Тут спілкуються з аграріями, вивчають досвід найкращих компаній світу, беруть студентів на стажування та формують з них молодий, сучасний колектив із новим баченням. В компанії вірять, що майбутнє полягає в налагоджені тісних зв’язків, які дозволять продукувати нові ідеї та інтегровані рішення.

Перевагами BioNorma є:

  • лідер на ринку України у секторі малих та середніх господарств;
  • стабільне зростання індикатора довіри до продукту серед покупців;
  • кваліфікований індивідуальний консалтинг та професійний супровід продуктів;
  • найбільший портфель біологічних продуктів в Україні;
  • унікальна власна колекція агрономічно-корисних мікроорганізмів;
  • безперервна селекція біоагентів для новітніх розробок.

В компанії сповідують принцип: відповідальність, технології та досвід є запорукою ефективного втілення інновацій в життя.

Сайт компанії: https://bionorma.ua/

BioNorma представить свій стенд на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Реєструйте свою участь у форумі за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 7