Головна Новини Наші новини Данська компанія Agreena стала спеціальним партнером Grain Storage Forum

Данська компанія Agreena стала спеціальним партнером Grain Storage Forum

Agreena –динамічна та цілеспрямована компанія, об’єднана ідеєю стимулювання впливу на фермерів та клімат. Попри те, що її діяльність стоїть на трьох китах – сільське господарство, фінанси та технології, команда експертів включає різних фахівців: від науковців у галузі ґрунтового вуглецю та розробників програмного забезпечення до стратегів ринку та експертів з регуляторних питань.

Головний офіс компанії розташований в Копенгаґені, а понад 200 цілеспрямованих фахівців більше як 30 національностей, зібрані під спільним прапором Agreena, працюють по всьому світу, щоб сприяти позитивним змінам у сільському господарстві та кліматі.

Запровадивши низку відновлювальних методів ведення сільського господарства, аграрії можуть перетворити ґрунт на природний поглинач вуглецю, утримуючи його з атмосфери й зберігаючи в ґрунтах. Проте перехід фермерів до відновлювальних методів передбачає значні витрати. У світі існує кілька схем фінансової винагороди, що сприяють фермерам на шляху до сталого вуглецевого господарства. Agreena пропонує одну з них.

Вигоди програми Agreena Carbon значно переважають економічне стимулювання фермерів через ринки вуглецю. Сюди додається й безліч інших переваг відновлювального сільського господарства, які сприяють кліматичній стійкості. Серед них поліпшений водний режим ґрунтів, біорізноманіття та зменшення ерозії.

Порахуйте свій потенційний прибуток на сезон врожаю 2024 року – зареєструйтеся в програмі зараз, щоб отримати додатковий річний дохід від вуглецевого землеробства.

Сайт компанії https://agreena.com/uk/

Скористайтеся можливістю дізнатися подробиці програми на стенді компанії Agreena на Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Забронюйте свої квитки на форум за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 20